За да се случат важните за Обзор проекти - гласувайте

...
 За да се случат важните за Обзор проекти - гласувайте
Коментари Харесай

Успешната формула за Обзор е тандемът Кулев – Михайлова

 За да се случат значимите за Обзор планове - гласувайте с номер 68 в бюлетината

Обзор – целогодишна дестинация за туризъм, създаване на център за спорт и изкуства, безвреден и сигурен превоз за всяко дете от вкъщи до класната стая в Несебър, са първите три неща, които ще създадат за жителите на Обзор претендентите за кмет на община Несебър - Румен Кулев и за общински консултант Иваничка Михайлова , в случай че получат поддръжката на съгражданите си. “Ключовата локация сред Бургас и Варна прави Обзор идеална спирка за отдих и разходка когато и да е на годината. Тук може целогодишно да се организират фестивали, базари, шампионати да се разпространяват локалните занаятчии, вкусната храна, музика. Обзор има голям капацитет да промени статута си на лятно курортно градче. За да се случи това е належащо единствено малко политическа воля от страна на хората в ръководството на община Несебър “, това показа претендентът за общински консултант от МК „ Български гласъ “ Иваничка Михайлова.

Закупуване на учебни рейсове и създаване на безвредна инфраструктура са главните точки от програмата на претендента за кмет на община Несебър Румен Кулев.

„ Това е методът да върнем децата си в класните стаи на несебърските учебни заведения. Поради липса на превоз родителите се насочват към учебни заведения в Бургас и Варна. Нашите умни и надарени деца натрупат актив за други градове, излизат рано от вкъщи, попадат сами в среда, рискова за тях. Като държавник, само че на първо място татко, за мен преди всичко е сигурността на децата ни “, разяснява Кулев един от наболелите проблеми за родителите в община Несебър.
 Михайлова е треньор на деца по пукотевица с лък на кон
Точно децата са тези, с които се свързва името на Иваничка Михайлова. Целият й професионален път е отдаден на развиването на младежите, посредством разнообразни културни и обществени действия, юношески политики и спорт. Днес Михайлова е треньор на деца по пукотевица с лък на кон – едно изкуство, владяно до съвършенство от предците ни. Нейн ментор и инструктор става Димитър Труканов – създател на школа по исторически бойни изкуства „ Мадарски конник “, гр. Обзор.

Спешно създаване на Център за спорт и изкуства е третото най-важно нещо, което оферират за Обзор Кулев и Михайлова. Изграждането на огромното оборудване ще се трансформира в генератор на гении и персони, които с активността си ще разпространяват Обзор и община Несебър.

„ Обзор е град на гении. Тук живеят доста надарени младежи, които могат да преподават разнообразни изкуства и спорт на локалните деца. Хореографи по национални танци, художници, музиканти, писатели са единствено дребна част от надарените фрагменти в Обзор. Вярвам, че в случай че получат поддръжка, сполучливо могат да разпрострат капацитета си и да предадат опита си на обзорските деца и младежи “, уверена е Михайлова. Иваничка Михайлова насочва зов към съгражданите си да гласоподават с номер 68 в бюлетината, с цел да се случат значимите за Обзор планове.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР